Wat is bewegingstherapie?

Lopen, gaan zitten, bukken, tillen. We bewegen de hele dag en meestal onbewust. Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren van bewegen, maar sommige gewoontes zijn niet goed voor het lichaam. Dan kunnen klachten ontstaan aan bijvoorbeeld rug, nek of schouder. Ook door bepaalde afwijkingen of ziekten, denk aan reuma of astma, kunnen mensen problemen krijgen met hun bewegingsapparaat.

Het doel van bewegingstherapie is de klachten te laten verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen, uitgaande van uw eigen bewegingsmogelijkheden. Ook wordt rekening gehouden met de situatie waarin u zich bevindt en met uw dagelijkse activiteiten.

Hulp bij rug- en nekklachten en pijn in de gewrichten

De oefentherapeut Cesar/Mensendieck biedt hulp bij rug- en nekklachten, pijn in de gewrichten (bekken, knie-enkel-voet, arm-schouder-pols), klachten bij chronische aandoeningen aan het houding- en bewegingsapparaat, houdingsafwijkingen, hoofdpijn, spanning en incontinentie. Vanaf 1 januari 2022 kunt u ook een afspraak maken voor fysiotherapie op de locaties Middelburg (Molenwater) en Zierikzee (Calandplein).

Goes (Centrum)
Naereboutstraat 23
4461 GR Goes

Goes (Oost)
Van Dusseldorpstraat 4
4461 LV Goes

Middelburg
Molenwater 137
4331 SG Middelburg

Zierikzee
Calandplein 1
4301 LZ Zierikzee

Medisch Centrum Borrendamme
Borrendamme 10
4301 VD Zierikzee

Yerseke
Moerplein 10
4401 HZ Yerseke

Breda
Paardeweide 5
4824 EH Breda

E-mail
info@bewegingstherapiedavidse.nl

Telefoonnummer:
085-0041150